Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps

Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps

Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps

Super snel gerecht. Vegatarische kipstukjes met knapperige sugar snaps in sojasaus. Serveren met pandangrijst.

Aantal personen: 2

Bereidingstijd:

15 min bereiden

Ingrediënten

300 gram Vegetarische kip stukjes
250 gram Sugar snaps
3 eetlepel Ketjap manis
1,5 eetlepel sesamzaad
1 knoflookteentje
Olijfolie

Bereiden

Neem een kleine hapjespan en rooster de sesamzaadjes tot dat ze een lichte verkleuring vertonen.
Doe ondertussen de kipstukjes in een kom en voeg de Ketjap Manis toe.
Was de sugarsnaps en verwijder de puntjes en eventuele de draden.
Pers de knoflook en fruit deze in de olijfolie 2 minuten aan op middel vuur.
Voeg de kipstukjes en de sugar snaps toe en schep dit goed om in de pan.
Voeg daarna de geroosterde sesamzaadjes toe en schep opnieuw goed om.
Verwarm het geheel +/- 5 minuten.
Bron/inzender: Mathieu

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus